Ruud Hazelaar uit `s-Gravenzande zal voor Nederland een van de deelnemers zijn van het aankomende Europees Kampioenschap Bloemsierkunst in Havirov, Tsjechië. Dit kampioenschap vindt plaats op 2 en 3 september 2011.

De deelnemers aan het EK gaan de uitdaging aan om gekroond te worden tot Europees kampioen. Het EK telt deelnemers uit 19 verschillende Europese landen. Elke kandidaat steekt veel energie in het realiseren van prachtige en hoogwaardige arrangementen.

Stem op uw favoriete deelnemer!

Tijdens het EK kan iedereen stemmen op zijn of haar favoriete deelnemer. Degene die de meeste stemmen behaalt, wordt de winnaar van de People’s Choice Award. Deze prijs wordt uitgereikt naast de prijs voor degene met de hoogste jurybeoordeling. U kunt uw stem uitbrengen vanaf 2 september op de Facebookpagina van Dutch Creations (www.facebook.com/dutchcreations) of de Dutch Creations website (www.dutch-creations.com). Per e-mailadres kan één stem worden uitgebracht, dus elke stem draagt bij aan de populariteit van een specifieke ontwerper.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.