Ruud Hazelaar, aangenaam! Geboren in 1972 in Twello. Mijn opleiding is degelijk en vertoont een duidelijke lijn.

Zo doorliep ik eerst de Lagere Tuinbouwschool en later de Middelbare Tuinbouwschool. Dit werd gevolgd door de Vakschool in Zwolle.
Eerst doorliep ik de Lagere Tuinbouwschool en daarna de Middelbare Tuinbouwschool. Aansluitend studeerde ik een jaar aan de Vakschool in Zwolle.

Tijdens mijn opleidingen heb ik ervaring opgedaan in bloemenwinkels in binnen- en buitenland. Ook werkte ik aan diverse internationale projecten en richtte mij op de (internationale) tentoonstellingsbouw. En dat is uitgegroeid tot één van mijn specialismen: Het arrangeren en decoreren van stands en tentoonstellingen.

Mijn inspiratie haal ik uit de natuur en van de straat. Voor bloemen met een fragiele en zachte uitstraling heb ik een zwak. Ik werk vanuit de bloemen zelf en vind dat er weinig extra materiaal nodig is om iets moois te creëren. Zoveel mogelijk bloem laten zien is dan ook mijn uitgangspunt. Dat combineren met nieuwe technieken en materialen en daar weer je eigen draai aan geven: dat maakt dat ik mijn werk iedere dag weer met veel plezier en toewijding doe!

Ruud Hazelaar Bloemstyling:

  • Won in 2011 de Battle of the Champions
  • Werd in 2008 1e op de Nederlandse Kampioenschappen
  • Won in 2008 de Dutch Creations Design Cup
  • Won in 2007 de Bindersprijs op het Aalsmeers Bloemencorso
  • Heeft de pyramidecup en de Wim Hazelaar Trofee gewonnen

 

Persoonlijk kennismaken? Ik hoor graag van u! Contact !