Op 18 mei 2018 heb ik, in een goed gevulde schouwburg in Deventer, samen met Frite Hoogers de theater show rauw gegeven.
Deze show stond in het teken van bloemen ,dans en zang.
Kortom een geslaagde en gezellige avond.

 

Een paar weken geleden ben ik te  gast geweest in Abi Dhabi. Daar heb ik een een paar dagen gast lessen gegeven aan bloemisten. Met de gemaakte arrangementen hebben we ook direct een fotoshoot gedaan.

 

 

De maand januari stond nog in het teken van de kerst. In samenwerking met 2 dezing  uit Rijnsburg een prachtige inspiratie show gemaakt op de Christmas World  2018 die plaatsvond in Frankfurt.

Kasteel groenveel te Baarn is dit jaar in de week van 8 tm 16 oktober omgetoverd in een ware bloemen zee. Wij hadden de eer om hier ook ons steentje aan bij te dragen. de opdracht was maak van de huidenkoper zaal een ware bloemen oasis met anjers en kerststerren. Omdat deze zaal vroeger een dames kamer was, en deze dames vaak hoepel rokken droegen, hebben we gekozen voor ronde vormen. Zo hebben we een 6 tal objecten in krans vorm gemaakt met daar in de anjer en kerstster verwerkt.

 

In het jaar van de olympische spelen hebben wij ook drie medailles mogen winnen. En wel op het bloemencorso van Rijnsburg. We hebben op dit corso drie luxe wagen aangekleed met de prachtigste bloemen.Deze creaties waren goed voor Goud, Zilver en Brons.  Foto zijn gemaakt door Jan de Koning

Ook dit jaar waren we weer actieve op het varend corso westland.In samenwerking met kerngroep naaldwijk. Hebben we de boot met als titel Westlands next top model laten varen.Op deze boot waren alle mooie producten te zien die in het Westland geteeld worden.

 

 

Vanaf 17 tot 19 september van dit jaar was Ruud Hazelaar op de Flower Expo in Moskou aanwezig . Op deze internationale beurs komen handelaren, bloemisten, exporteurs en kwekers van bloemen en planten bij elkaar vanuit 27 landen.

Ruud heeft tijdens deze internationale beurs voor 2dezign  diverse producten verwerkt waaronder

  • Lisianthus
  • Gerbera’s
  • Lelie’s

tijdens de 2 demonstraties konden bezoekers zien hoe Ruud deze producten op kunstzinnige wijze verwerkte in boeketten en arrangementen   .

 

 

Ook dit jaar waren we weer actieve op het varend corso westland. En wel met maar liefst drie boten.

Net als andere jaren hebben we dit jaar weer de boot van staedion den haag mogen verzorgen. Er is gekozen voor het thema Halloween. Voor deze boot hebben we twee prijzen mogen ontvangen.

  • De eerste prijs voor de commerciële corso boten.
  • En de eerste prijs voor de beste figuratie.

dat is de oranje boot.

En verder hebben we de boot van de dorps kern monster verzorgt met als thema vivaldi. (Witte boot)

En de boot van dance expresions uit wateringen metals thema hiphop.(paarse boot)